580Logo-Ayla-metlogo245x270
Kennismaken

 Omdat  het altijd fijn is te weten met wie je te maken hebt wil  ik me hierbij even voorstellen:

 Mijn  naam is Erna van Oirschot,  getrouwd, moeder van vier kinderen en verder nog  samenlevend met onze twee katten.

 Vier  jaar geleden heb ik de studie veterinaire  natuurgeneeskunde afgerond aan de Silverlinde in Breda  en direct aansluitend de praktijk over genomen van Focco  Huisman.

 Al snel  merkte ik dat diens werkwijze nogal afweek van de manier  waarop ik had leren werken tijdens mijn studie, maar  zeker niet minder effectief was, en hoewel ik vooral  praktisch en verklaarbaar had leren werken, werd er een  steeds groter beroep gedaan op de intu´tieve  vaardigheden die ik jarenlang onaangeroerd had laten  liggen.

Belangrijk daarvoor zijn ook de  konijnenpatientjes geweest die veelvuldig op mijn pad  zijn gekomen. Immers, als ÚÚn diersoort vraagt om een  intu´tieve benadering dan zijn het wel konijnen.  Maar ook  andere dieren, waaronder onze huisgenoten, hebben me  veel laten zien  van de bijzondere band die er kan  zijn tussen mens en  dier. Een band die vaak heel veel invloed  heeft op de gezondheid en het welzijn van  onze huisdieren. 

Deze  ervaringen hebben mijn manier van werken gevormd, maar  ook mijn manier van leven. En  ze hebben ertoe geleid dat ik momenteel een opleiding  volg om over enige tijd ook  problemen aan te  kunnen pakken die hun oorsprong hebben in de  mens-dierrelatie.

 Wat het  uitgangspunt is van mijn manier van werken leg ik uit  onder het kopje filosofie, wat u van een  consult kunt verwachten vind u onder de  praktijk